Нискотарифни компании с нови дестинации в София и Бургас! За Варна- НИЩО!

March 23rd, 2016 | by vencio1980
Нискотарифни компании с нови дестинации в София и Бургас! За Варна- НИЩО!
ваши репортажи
0

Нискобюджетната авиокомпания Wizz Air продължава с експанзията си на софийското и бургаското летище. След като вече от есента на миналата година  пуснаха нови пет линии от София, от тази година има и три нови дестинации от летище Бургас. Това са линиите до Варшава,Будапеща и Катовице. С това редовните полети на Wizz Air от Бургас станаха до 4 дестинации , заедно с тази до Лондон. В София ситуацията е най-розова за българския потребител – там може да избираме за полети измежду  31 дестинации : Копенхаген, Айндховен, Аликанте, Бари,Барселона, Бирмингам, Болоня, Бристол , Брюксел ,Будапеща, Валенсия, Дортмунд ,Дубай ,Женева, Кутаиси, Кьолн ,Ларнака ,Лондон,Маастрих ,Мадрид, Малмьо ,Малта,Мюнхен ,Милано ,Неапол, Осло, Париж ,Рим ,Тел Авив, Франфуркт и Хамбург.

Хубавите новини за пътуващите софиянци не спират до тук. Само дни след като Wizz Air обяви пускането на  новите линии, най-големият нискотарифен превозвач в света, Ryanair, добави още  дестинации в портфолиото си. Това са прекрасните италиански градове Рим и Милано, Барселона,Мадрид ,Лондон ,Атина,Берлин ,Хамбург и Брюксел   които полетите ще стартират през ноември. Ryanair ще бори конкуренцията с ниската цена на билетите си. Те започват от €19,99 в посока.Припомнямеви ,че превозвача има полети и от летище Пловдив.

На фона на хубавите новини за София ,Бургас и Пловдив ,положението във Варна е плачевно . Само един полет на нискотарифен превозвач -Wizz Air и то само до Лондон. Който иска да лети от Варна може да избира измежду ”конкурентните цени” на Bulgaria Air, които са в пъти по-високи от споменатите фирми.

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.