Осъденият заради FB статус Сандов тръгва на борба срещу убийците на гражданското общество! Да го подкрепим!

August 9th, 2016 | by vencio1980
Осъденият заради FB статус Сандов тръгва на борба срещу убийците на гражданското общество! Да го подкрепим!
горещи теми
0

Екоактивистът Борислав Сандов тръгва на борба срещу убийците на гражданското общество в България. Сандев беше осъден  да плати над 5 хиляди лева на държавата и обидения олигарх отровител. Той обаче като един истински представител на младото и будно поколение Българи , не смята да остави така нещата.Възнамерява да заведа дело срещу България в Европейския съд по правата на човека в Страсбург.

 

Borislav_Sandov

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Борислав Сандов е от онези малко Българи , за които гражданската съвест е важна и той я изразява в името на справедливостта в обществото. Именно и за това всички ние трябва да покажем гражданско сплотяване и да го подкрепим. Само така всички ще бъдем истинско и силно гражданско общество! А гражданското общество е най-важното и основно понятие в съвременната демокрация.Това е отправната система, което служи за оценка и граждански контрол на други процеси в Държавата. Именно такъв прецедент в съдебната система би бил катализатор за по-нататъшни подобни такива и мълчанието на хората ще ускори и засили този процес. Тук е мястото на всички нас да заявим ,че няма да позволим Държавата да се използва за саморазправа към хора изразяващи гражданската си позиция, от хора които имат пари и власт! Тази порочна практика, трябва да бъде спряна с много гластност и подкрепа .

Какво може да направим за Борислав Сандов? Публикуваме призива му от неговия FB профил:
Какво можете да направите вие?
За начало, благодаря ви че прочетохте това и ви моля да не се подавате на натиска за цензура и да изричате истината, когато и където решите! Особено, когато сте сигурни в нея, и когато тя е в обществен интерес.
Ще съм благодарен също, ако споделите тази снимка с описание, за да стигне до повече хора.

Какво още можете да направите?
Можете да ме подкрепите и като се включите солидарно в събирането на сумата по глобата, тъй като за мен тя е непосилна. Допълнително събраните средства ще отидат за фонд за подкрепа на свободата на словото.

Специално създадена за целта банкова сметка:
ПроКредит банк
IBAN: BG19PRCB92301031470019
BIC: PRCBBGSF
Борислав Димитров Сандов

PayPal акаунт: Borislav.Sandov@gmail.com

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook