Портних: “Осигурени са 35млн.лв. за Аспарухов мост” ….Бойко:”Отпускам ви 5млн.лв”!

February 22nd, 2016 | by vencio1980
Портних: “Осигурени са 35млн.лв. за Аспарухов мост” ….Бойко:”Отпускам ви 5млн.лв”!
градска инфраструктура
0

5 милиона лева ще бъдат отпуснати в сряда за ремонта на Аспарухов мост във Варна. Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов.Нужно е да бъдат укрепени колоните, които трябва да отговарят на новите изисквания за сеизмична устойчивост, както и да бъдат преместени електрическите стълбове с цел изграждане на велоалея и пешеходна зона.

Обещаните преди време от Портних 35 млн.лева ги няма! Красивите картинки на моста явно няма да се реализират скоро, тъй-като споменатите пари ще отидат само за колоните на моста!

Обещанията на кмета за ремонт датират още от преди година и половина.Тогава Портних смело хвърляше обещания и красиви картинки , твърдейки че финансирането вече  осигурено! Ето и няколко от многото му имагинерни изказвания за ремонта на моста :

– 22.12.2014 г.      Иван Портних: Скоро започва ремонта на аспарухов мост. осигурени са 16 млн.лв.”

– 24.02.2015 г  Иван Портних:   Скоро започваме ремонта на Аспарухов мост. Ще бъдат изградени пешеходни зони и велоалеи. 16 млн.лв са отделени от държавния бюджет.

– 06.04.2015 г.  Иван Портних:  “През месец май ще започнем с процедурите по ремонта. след това започваме и ремонта. Ще бъдат усвоени 35 млн.лв от Държавния бюджет”

 

…..Да ама НЕ ! Обещанията на Портних се оказаха фалш! Няма никакви 16 или 35 млн.лева…..има само 5 млн.! Кмета вече десетки пъти си получи дежурното ”Браво Кмете” за нещо което не е направил и няма да направи, показвайки красиви картинки на бъдещото ремонтирано съоръжение. Той и най-нагло излъга за това ,че парите вече са гарантирани от Държавата, прескачайки и човека който всъщност ги дава!

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook