Портних побърка варненци! Хората пътуват по час за работа!

April 20th, 2017 | by vencio1980
Портних побърка варненци! Хората пътуват по час за работа!
градска инфраструктура
0

Иван Портних е на път да побърка целият град с неадекватното си управление. След като месеци наред Аспарухов мост стоя без да бъде пипнат, точно в началото на активният сезон започнаха ремонтните дейности по него. Времето през зимата, в които Варна е по-спокойна от откъм трафик, бяхме редовно облъчвани с красиви картинки за предстоящата визия на съоръжението. Този психологически подход за въздействие е използван от Портних вече няколко години. Целта е ясна, ако си недоволен ти се спуска следната фраза ”трай баба за хубост”!

 

яяя

 

 

 

 

 

 

 

Тази сутрин обаче положението не се траеше. На кошмарен трафик бяха подложени всички варненци, тръгнали за работа. Километрични задръствания започващи още от входа на града до центъра и обратно, докараха много нерви на жителите на Варна. Хората буквално изминаваха 4-5 км разстояние за не по-малко от час.

Припомняме на Портних,че Аспарухов мост е единствената връзка на Варна с Бургас и с южна България. Затварянето на движението в разгара на туристическия сезон обърква плановете на много туристи, транспортни и туристически фирми, бизнеса и на варненци и гостите на града. Бездействието и безхаберието на Община Варна и лично на кмета Портних води именно до този хаос в организацията на движението.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook