СМЯХ! ЛИЛЯНА ПАВЛОВА СЕ ХВАЛИ С ИНФРАСТРУКТУРА ПО УЛИЦА ОСЕЯНА С ДУПКИ!

March 22nd, 2017 | by vencio1980
СМЯХ! ЛИЛЯНА ПАВЛОВА СЕ ХВАЛИ С ИНФРАСТРУКТУРА ПО УЛИЦА ОСЕЯНА С ДУПКИ!
градска инфраструктура
0

Лиляна Павлова завърши днес предизборната си обиколка във Варна на много интересно място. Бившата министърка на регионалното развитие се срещна с бизнеса и работници в западна промишлена зона. Прави впечатление състоянието на улицита в промишлената зона (по която бившата министърка извърши днес обиколката си ), която е осеяна с огромни кратери ,дълбоки по 60-70 см . На някой места даже вече липсва асфалта , а в същото време на метри от огромните дупки , Лиляна Павлова говореше смело за инфраструктурата на Варна. Отсечката беше наскоро асфалтирана с пари от Държавният бюджет , а в момента от асфалта не е останало почти нищо.

 

1 д

 

 

 

 

2 д

 

 

 

 

 

 

”За Варна и региона е важно цялостното завършване на АМ „Хемус“, ремонтирането на Аспарухов мост, разработването на проект за околовръстния път, модернизирането на пристанище Варна Запад ”, заяви Павлова, отново наблягайки на ”силата на ГЕРБ” – изграждането на пътища.

 

3 д

 

 

 

 

Високопарните думи на бившата министърка изглеждаха смешни на фона на лунният пейзаж , дело на ГЕРБерската инфраструктура. Ако и магистрала Хемус ще правите така г-жо Павлова, по-добре не я почвайте!

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook