ТЕРОРИЗМЪТ ПАК НАПОМНИ ЗА СЕБЕ СИ ! ВЗРИВ ИЗБУХНА НА КОНЦЕРТ НА АРИАНА РАНДЕ!

May 23rd, 2017 | by vencio1980
ТЕРОРИЗМЪТ ПАК НАПОМНИ ЗА СЕБЕ СИ ! ВЗРИВ ИЗБУХНА НА КОНЦЕРТ НА АРИАНА РАНДЕ!
горещи теми
0

Най-малко 19 души са загинали, а още 50 са ранени при  взрив на концерта на американската певица Ариана Гранде в британския град Манчестър. Самата певица не е пострадала при експлозията. По-късно днес, полицията заяви за атентатор самоубиец, извършил терористичния акт. Повечето от загинали са деца, които са били и основната маса от присъстващите на събитието.

“До този момент е потвърдена гибелта на 19 души, а около 50 са ранените. В момента третираме случая като терористичен инцидент, докато не получим друга информация”, каза говорител на градското полицейско управление.

Взривът в залата прогърмял малко след края на концерта (около 0:40 ч бълг. време), твърдят свидетели, след което настъпила паника. “Ние се отправяхме към изходите и вече бяхме точно пред вратата, когато трясна мощна експлозия и всички закрещяха”, каза посетителка на концерта. “Беше наистина огромна експлозия – блъсна ме право в гърдите. Настана паника, всеки крещеше и тичаше, опитвайки се да излезе навън”, добави тя.

Великобритания е в състояние на втора най-висока степен на тревога за терористична заплаха, която означава, че атентат от екстремисти се смята за силно вероятен.

 

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook