”ТОЙ” все още управлява! Уволни Гарелов с SMS !

March 14th, 2017 | by vencio1980
”ТОЙ” все още управлява! Уволни Гарелов с SMS !
горещи теми
0

Диктаторът все още е тук! КОЙ , този така модерен в последно време въпрос , намира отговор в ТОЙ ! ТОЙ все още управлява и командва с sms-и . Огледалният образ на КОЙ уволни Иван Гарелов като медиен съветник на служебното правителство, тъй като защитил Елена Йончева . А ТОЙ има спор с нея в момента! Същият този ТОЙ, след няколко месеца ще говори за това правителство ,че било на Корнелия Нинова. Наглост и ниско ниво  присъща за него и за зомбираният му електорат !

„Мотивите са, че съм ангажирал кабинета,заставайки на позицията на Елена Йончева в предаването „Здравей, България” по NOVA. Само че аз я защитих като мой колега. Обяснено ми беше, че с изказването ми

лично съм засегнал бившия министър-председател Бойко Борисов. Бившият премиер е изпратил sms  на Герджиков изрично настоявайки за това”,разясни Гарелов.

640-420-ivan-garelov

 

 

 

 

 

”С акцията срещу Елена Йончева Бойко Борисов води ГЕРБ към убедителна загуба. Според мен този случай е тъждествен със случая Ирина Бокова. Преди президентските избори те направиха поредица от грешки и се провалиха. Сега се слага началото на друга серия от грешки. Но и тази, с атаката на Йончева е достатъчна.”, каза още Гарелов!

Свободата на изразяване в България свършва там, откъдето започва управлението на ТОЙ от село Банкя!

 

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook