Вече можем официално да обявим края на медийната свобода в България *

June 26th, 2020 | by gino
Вече можем официално да обявим края на медийната свобода в България *
горещи теми
0

Мина повече от ден и половина от публикуването на видеото на Антикорупционен фонд, в което се разкрива как бившият шеф на столичното следствие , известен с прякора си Петьо Еврото буквално превзема частна фирма с помощта на прокуратурата, докато е охраняван лично от брата на вътрешния министър.
🖥 Към този момент, видеото има близо 400 хиляди гледания във Фейбук.
Въпреки че разследването разкрива корупция в огромни мащаби и като минимум трябва да доведе до оставката на вътрешния министър и ръководни органи в прокуратурата, то не е отразено в емисията на НИТО ЕДНА от водещите телевизии.
🏴‍☠️Причината за това е,че в момента голяма част от медиите в България са превзети, подчинени и подплашени. Те се контролират чрез пари, страх и рекет от организираната престъпна група, която е превзела съдебната, изпълнителна и законодателната власт. Превзела е цялата власт и може да си позволи да мачка всеки, който си помисли да посочи с пръст злоупотребите.
Ако тази история се потули, можем официално да обявим края на медийната свобода в България и да спрем да наричаме този режим демократичен.
https://www.facebook.com/AnticorruptionFund/videos/267478791189596/?v=267478791189596 – Линк към видеото, ако случайно някой не го е гледал.

Иван Лалев, Фейсбук

* Заглавието е на varnahot.com

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook