Citroen пуска нов бюджетен модел Ami One

February 28th, 2020 | by gino
Citroen пуска нов бюджетен модел Ami One
горещи теми
0

Преди година видяхме концепцията на Citroën Ami One, но само 12 месеца по-късно на базата на концепта се появи и новия модел Ami. Колата ще дебютира на пазара в Европа това лято.
Ami е класифициран като четириколесен, като Renault Twizy. Това има две основни предимства: той е перфектен за живеене в града и няма нужда от шофьорска книжка, за да седите зад волана, което означава, че 16-годишните могат да го управляват. Във Франция долната граница е на 14 години.
Производителите на автомобили говорят за споделяне на автомобили и популярната фраза „градска мобилност“ от години, отчаяно се стремят да променят своите бизнес модели, за да отразят променящия се свят и да извлекат полза от подрастващите поколения в градовете. В резултат на това производителите се насочват към сътрудничество с платформиза споделяне на автомобили. Това вече е приоритет на редица водещи компании като Mercedes, BMW и фирмата-майка Citroën, групата PSA.

Ami ще бъде наличен от това лято в редица страни, включително Франция, Испания и Германия, като ще струва 6000 евро при плащане веднага или 19,99 евро  на месец с първоначален депозит.  Тази агресивна ценова политика на Citroën със сигурност ще изстреля нагоре продажбите на Ami и със сигурност ще предизвика революция в предлагането на малки градски автомобили в ниския ценови клас.

Автомобилът е с атрактивен външен вид, който със сигурност ще се хареса на ново поколение, Citroën направи смела, смела и обещаваща стъпка в нов свят, където собствеността на автомобили не е единственият начин за успех в автомобилостроенето индустрия.

varnahot.com

BB10tlHG BB10tLJt

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook