DeLorean възраждат култовия си модел DMC 12

February 27th, 2020 | by gino
DeLorean възраждат култовия си модел DMC 12
горещи теми
0

Компанията DeLorean ще възроди своя легендарен модел DMC 12!  Моделът стана култов след филмовата поредица “Завръщане в бъдещето”, след която DeLorean стана легенда. В годините на няколко пъти се появи информация за модерна верия на модела, но сега вече намеренията на производителя са сериозни.

Малко известен е факта, че DeLorean се възползваха във вратичка в законите на САЩ, които им позволяваха да произвеждат стария си модел в обем до 325 автомобила всяка година. Това е възможно стига превозните средства да отговарят на действащите стандарти за чист въздух за моделната година, през която са произведени. Не е за учудване факта, че за такава новопроизведена кола се чака с години. 

Вицепрезидентът на DeLorean Джеймс Еспей даде малко подробности за новата версия на DeLorean. Визията на новия модел ще изглежда много по-модерно, но силуета ще е много подобен на оригинала. Все още не са известни други подробности за спецификата на новия проект и компанията очаква, че ще измине поне още една година, преди да видите едно от тези превозни средства на пътя.

varnahot.com

1a

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook