MTV прави музикално събитие това лято във Варна

March 2nd, 2017 | by gino
MTV прави музикално събитие това лято във Варна
градска инфраструктура
0

MTV организира през лятото музикално събитие във Варна на открито. Фестивалът MTV presents VARNA BEACH е организиран съвместно с Община Варна и ще се проведе на 15 юли 2017 г., събота.

Това е първата голяма международна продукция в България, организирана от MTV и ще включва впечатляващо присъствие на много световноизвестни изпълнители.

“Варна е красив град и оживена културна дестинация, което я прави идеалното място за музикално събитие на живо”, коментира Марк Суифт, старши вицепрезидент, Commercial & International Ad Sales, VIMN UK (Viacom International Media Networks)

Нямаме търпение да започнем работа по това събитие и заедно с Община Варна, да осъществим една незабравима нощ за хората от Варна. В същото време MTV presents VARNA BEACH ще спомогне и за популяризирането на най-добрите неща, които България може да предложи на света “.

“Това е фантастичен ден за България. Вълнуваме се от факта, че на 15 юли ще бъдем домакин на MTV във Варна и това ще бъде най-голямото събитие на живо, организирано някога в града.

Осъществяването на такова впечатляващо музикално и медийно събитие в България създава голям положителен ефект, потенциално предоставяйки изключителен икономически стимул и позитивно отношение сред младите хора на България”, каза пред медиите Иван Портних, кмет на Община Варна.

Print

Print

Като част от събитието MTV presents VARNA BEACH, на живо от Варна ще бъде осъществено специално шоу, което ще бъде излъчено по света от водещите международни музикални телевизионни канали на MTV.

MTV presents VARNA BEACH продължава дългогодишната традиция на MTV за партньорство с бордове и управителни съвети на туристически фирми с цел популяризиране на градове и региони сред младежките аудитории.

Сред последните съвместни музикални проекти на живо, се открояват събитията MTV Crashes в Плимут и Ковънтри, Club MTV в Хърватия, Дери, Гьотеборг и Суонзи, без да се пропуска флагманът Музикални награди на MTV Европа, който миналата година се проведе в Ротердам. Предстои и събитието MTV presents Gibraltar Calling, което ще се проведе през септември 2017 г.

Допълнителна информация за MTV presents VARNA BEACH, относно билети и участници, предстои да бъде обявена. Част от нея ще научим на 31 март, когато започва и продажбата на билетите.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook