Pizza Hut отново се връща в България

August 23rd, 2016 | by gino
Pizza Hut отново се връща в България
горещи теми
0

Pizza Hut открива над 300 ресторанта в Централна и Източна Европа.

Pizza Hut, подразделение на Yum! Brands Inc., засилва своето присъствие в Европа с подписването на споразумение за развитие с AmRest Holdings SE за Централна и Източна Европа, съобщава изданието Businesswire. AmRest, под шапката на който в момента работят над 80 заведения Pizza Hut в Полша, Русия и Чехия, подписа рамково споразумение за франчайзинг с Pizza Hut. Плановете са за създаването на над 300 ресторанта през следващите пет години.

Според мастър франчайз споразумението AmRest ще има право да притежава, да  развива и франчайза Pizza Hut в Полша, Чехия, Унгария, България, Сърбия, Хърватия, Словакия и Словения. “Ние сме развълнувани да задълбочим партньорството ни с AmRest и да отворим вратата за по-бързото развитие в Централна и Източна Европа”, каза Наталия Барсгейн, генерален мениджър на Pizza Hut за Европа. „Сътрудничеството между двете компании ще ни помогне да привлечем милиони потребители на марката Pizza Hut, които в момента нямат достъп до нашите продукти.”

Pizza Hut в момента има повече от 700 ресторанта в континентална Европа в 24 държави и повече от 16 000 ресторанта по целия свят в 102 страни.

economic.bg

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook