Varnahot.com Ви кани да посетите”За туризма от А до Я”

April 14th, 2016 | by gino
Varnahot.com Ви кани да посетите”За туризма от А до Я”
градска инфраструктура
0

Изложението-договаряне „За туризма от А до Я“ е поредната стъпка за утвърждаването на българското Черноморие като предпочитана туристическа дестинация. Организатор на изложението-договаряне е „Нанивантрейдинг“. Фирмата в лицето на Стоян Георгиев и Мими Станчева има дългогодишен опит в провеждането на изложения и конкурси. Над 60 фирми ще представят най-новите си продукти и актуални тенденции в обзавеждането, обслужването и кулинарията. В програмата е включено виртуозното кулинарно шоу на шеф Иван Мавров – майстор-готвач на Интерхотел „България” в Бургас.

Събитието се провежда с подкрепата и партньорството на Областна администрация Бургас, METRO Кеш енд Кери България, СНЦ „Съюза на собствениците-Слънчев Бряг“, Клуб на хотелиера – Несебър, общините Бургас, Айтос, Хасково и Созопол. Те ще представят свои проекти, свързани с развитието на туризма в техните региони.

Медийни партньори на събитието са: Varnahot.com, Gramofona.com, в-к Черноморски фар, в-к Фактор, Флагман.бг, Принтер.бг, Метро Медия Груп, , както и медийните партньори на Общините, подкрепили събитието.

Заявки за участие и допълнителна информация се приемат на e-mail: nvexpo.bg@abv.bg. Координати: “Нанивантрейдинг” ЕООД, Бургас, бул. “Стефан Стамболов“ 126 , e-mail: Лица за контакти: Стоян Георгиев – 0899 901 968, Мими Станчева – 0877 901 964.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook