Аспарухов мост вече е опасен за преминаващите! Многократно обещавания ремонт е мираж!

November 22nd, 2019 | by gino
Аспарухов мост вече е опасен за преминаващите! Многократно обещавания ремонт е мираж!
градска инфраструктура
0

Опасно стърчаща счупена метална фуга бе причина снощи няколко автомобила да аварират на Аспарухов мост! Днес опасното място е обезопасено, но заради ограничението има огромни задръствания по моста. За опасната фуга алармираха преди седмица и в репортаж по БТВ. От АПИ тогава казаха, че знаят за проблема, но за ремонта ….. нямало пари!?! Странно!

Как така няма пари? Вече повече от 6 години кмета Портних пролет и есен ни обещава ремонт на Аспарухов мост и ни уверява, че парите са осигурени. Веднъж парите бяха от бюджета, веднъж от спряната контрабанда, а сумите варираха между 5 и 35 милиона лева. Пролетта ни обещаваха ремонт наесен, а есента – ремонт напролет. Тази есен също трябваше да ремонтират моста, но отново нещата останаха за пролетта.

Видимите резултати са, че Аспарухов мост вече е опасен за преминаващите автомобили. Дано не сме лош пророк, но според нас е въпрос на време лошото състояние на съоръжението да стане причина за сериозен инцидент. Въпреки, че управляващите на местните избори издигнаха лозунга: “Работа, работа, работа”, то във Варна подходящия лозунг за тях би бил: “Обещания, обещания, обещания!”

69907633_479918016214819_8863241185158758400_n

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook