А ДЖАМБАЗКИ ? ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО НЕГО СИ ОТИДЕ МИЛЕН ЦВЕТКОВ!

April 20th, 2020 | by vencio1980
А ДЖАМБАЗКИ ? ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО НЕГО СИ ОТИДЕ МИЛЕН ЦВЕТКОВ!
горещи теми
0

Когато гледате убиеца-келеш, спомнете си за Ангел Джамабазки. Пиян шофирал, пуснат с 1000 лв. глоба. Ето това е причината да стигаме и до смърт…

Да припомним – евродепутатът бе хванат да шофира пиян. При това с над 1,2 промила, както показа дрегера. И то доста над, което прави невероятно “кръвната проба” да покаже различно. Но властта го прикрива. Оставя го няколко часа да изтрезнее, преди да вземе пробата. Така тя пада под 1,2 промила, а Джамбазки сам се изтъква по телевизора, че “всичко е с холограма”, пробата не може да се манипулира.

И защо да се манипулира, като изначално е взета погрешно? С под 1,2 промила, евродепутатът – жизнено важен за държавата, безценен кадър, е отърван с 1000 лв. глоба. Но дори по този начин, поведението е пълен позор. Джамбазки няма никакъв авторитет в Европарламента, приемат го за “пияница” и никой не го слуша за нищо. Т.е. той вреди на България. Нормалното поведение е да си подаде оставката. Дори политическият грях е достатъчен. Но няма такова нещо. Джамбазки е безценен политик, с който България не може да се разделя.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook