БАБА ЦЕЦА НАГЛЕЕ:”РУМЕН РАДЕВ ЗНАЕ ,ЧЕ НЯМА ДА Е ПРЕЗИДЕНТ”!

November 8th, 2016 | by vencio1980
БАБА ЦЕЦА НАГЛЕЕ:”РУМЕН РАДЕВ ЗНАЕ ,ЧЕ НЯМА ДА Е ПРЕЗИДЕНТ”!
горещи теми
0

Баба ЦЕЦА изплува отново в пространството с изключителното си ”логично мислене” . Това стана в сутрешното студио на Нова ТВ. В своята крайна безпопомощност , ЦЕЦА обяви ,че зад Радев стоял Орешарски . „Имам информация, че още на първи тур има преливане на гласове към Румен Радев от хората, които застават зад Пламен Орешарски” …… каза баба ЦЕЦЕ , без да обясни към нея от кого има преливане на гласове. А именно, от ДОСТ!

Цеца продължи :” Румен Радев застрашава европейските ценности преди всичко „с популизъм, с едно говорене, което може да си позволи само човек, който знае, че няма да бъде президент и няма да му се налага да изпълнява това, което е говорил“.

„Много често по време на кампанията от моя щаб ми казваха, че съм се затворила само в компетентностите на държавния глава, онова което той може да прави. Но аз съм отговорен човек и няма как да обяснявам на българските граждани, че видите ли, ако на границата дойде семейство с деца срещу тях ще има жива сила и отпор, за да ги върнем обратно или пък, че е в компетентността на президента да направи пенсията не по-малко от 300 лв.“

Интересно след като компетентността на президента не е да направи пенсията 300 лв, защо избора на Радев може да доведе до икономическата криза за която говорят ГЕРБерите. Значи веднъж когато е техният президент -нищо не зависи от него , а когато е друг-всичко щяло да се преобърне. ”Интересна логика ”…….логика за ОВЦЕ!

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook