Бежанците продължават да изнасилват европейките въпреки новите препоръки за поведение на жените!

March 15th, 2016 | by gino
Бежанците продължават да изнасилват европейките въпреки новите препоръки за поведение на жените!
горещи теми
0
Миграционната криза в Европа не  донесе никакви положителни резултати за страните от Евросъюза! Това не може да се каже обаче за проблемите. Те са станали вече над всичко останало, при това става дума и за истинска епидемия. Твърдението,че бежанците като цяло са склонни към извършване на сексуални престъпления от сексуален характер, става един от главните лозунги на противниците на приемането на още бежанци в Стария свят. Което е и разбираемо, то какво ли може да се очаква, след като преобладаващото мнозинство от т.нар. „бежанци“ са част от култура, която не е основана на джендърното равенство, и в която жените всъщност са собственост на мъжете, и напълно естествено е те да бъдат „имани“ при всяка първична проява на желание. Още повече, представителите на някои религии и народи никога не са и виждали жена в минижуп. Само в бурка. Добирайки се до Европа и срещайки някои, да ги наречем „нравствени“ моменти, които предизвикват неразбиране дори в главите на някои европейци, в главата им нещо „прищраква“, което води и до неконтролируема вълна на насилие. Просто си представете какво се случва в главата на някой преселник от тия, на някоя от европейските „улици на червените фенери“.
Има ясна връзка между случаите на изнасилвания и размерите на мигрантските общини. А Меркел, както вече забелязват повечето от нас, чрез своето гостоприемно отношение към мигрантите откри пътя към „епидемия от изнасилвания“!!! Европейските институции, виждайки че няма как да превъзпитат новите членове на своето общество се опитват да научат местните представителки на застрашения пол на това, че е време европейските жени да преосмислят начина си на обличане на улицата, за да не бъдат взети от южните мъже за „лек дивеч“. Най-странното е че европейците продължават наивно да смятат, че мигрантите пристигат в Европа „за да се потопят“ в религиозните и нравствени особености на Стария Свят, но за тяхно разочарование, минимална част от бежанците имат някакво желание да помислят върху различията, които съществуват между жените в Европа и страните от Близкия Изток.
Яловите опити за програми, насочени на „осъзнаване“ от страна на бежанците на джендърното равенство не могат да променят ситуацията. Европа дълго време ще трябва да търси изход от проблема по внедрявяне на такова сериозно количество мюсюлмани с друга култура в своя илюзорен европейски свят на свобода на мисленето и поведението.  Към момента единствено сигурен е факта, че европейските жени крещят от безизходност. От това, че мъжете им преминават отдалеч, гледайки настрани (дори и при числено превъзходство), или просто стоят все едно че нищо не се случва, когато жените биват изнасилвани от араби.
96236f03d46e104026397d0c90258559
Може да звучи смешно, но европейските може може да спортуват, да правят от себе си планини от мускули, да участват в спортни борби, но когато стане въпрос за улична свада – ще избягат. Изкуственото насаждане на политика на толерантност, пропаганда на сексуални малцинства, мними човешки права, показен хуманизъм… всъщност накрая доведе до това, че почти всички европейци загубиха чувството си на самосъхранение, като с избити зъби и изскубани нокти.
По нечий неведом, но хитър план, тази маса от главорези спокойно нахлу в инфантилната, беззъба Европа и започна да изнасилва и да убива. Скоро ще започнат и да искат. Първо ще поискат само вода и убежище, а после ще започват да настояват да се построят минарета на местата на Айфеловата кула и Бранденбургската врата.
Средновековните разбирания на мигрантите няма да се превъзпитат с толерантност и хуманизъм, то скоро „бежанците“ ще започнат да превъзпитава европейците. А методите им, както вече всички сами добре разбирате, са достатъчно брутални.

Вълната от изнасилвания, заливаща европейските държави последните месеци, нямаше как повече да продължава да остава скрита и премълчавана от медиите, след като навръх Нова Година над 90 жени се оплакаха от сексуални посегателства в немския град Кьолн. Според полицията нападателите са били повече от хиляда и са от “средиземноморски или арабски вид”. В отговор, кметицата на Кьолн Хенриете Рекер предложи на жените специален код на поведение, за да не дразнят и предизвикват с “развратния си вид” мигрантите в града. Предложението ѝ включва наставления представителските на слабия пол да не излизат сами в късните часове на денонощието, а ако се налага то да бъдат облечени консервативно и да бъдат придружавани поне от един представител от мъжки пол.

4517423

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook