БЕЗУМИЯТА ВЪВ ВАРНА ПРОДЪЛЖАВАТ! КРАТЕРИ И ВИК АВАРИИ ПО БУЛ.МАРИЯ ЛУИЗА!

February 7th, 2017 | by vencio1980
БЕЗУМИЯТА ВЪВ ВАРНА ПРОДЪЛЖАВАТ! КРАТЕРИ И ВИК АВАРИИ ПО БУЛ.МАРИЯ ЛУИЗА!
градска инфраструктура
0

Новият асфалт на бул .Мария Луиза отново е пропаднал! И то на същото място където това се случи пак преди два месеца . ВИК аварията прави хлътването  още по-голямо с всеки изминал час, а реакция от Общината няма. Лошото е, че освен пропадането , два метра встрани има две огромни дупки , едната-кратер с ширина около 60-70 см и дълбочина 20-25 см.

 

s 21 s

 

 

 

 

 

 

За някой може да е странно като се има впредвид, че преди няколко месеца възловият булевард в града бе реновиран след скъпоструващ ремонт, но не и за varnahot.com. Още тогава ние предупреждавахме, че стъргането на асфалт и полагането на 2-3 см нов след това няма да реши проблемите. Това са леки козметични процедури, които имат живот няколко месеца или в най-добрия случай година-две. Такава възлова отсечка в центъра на града, която е и изключително натоварена се прави както се казва ” един път” .

 

 

3 s4 s

 

 

 

 

 

 

Преди ремонта на булеварда ,лично кмета Портних се похвали ,че освен наземната се подменя и ВиК и ел. инсталациите и трасета на кабелни оператори със средства от бюджета, за да може след това при цялостната рехабилитация на булеварда по проекта  „Интегриран градски транспорт“ да не се налага копаене, свързано с аварии в подземната инфраструктура“

ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СТАВАМЕ СВИДЕТЕЛИ НА ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ РЕМОНТИТЕ В ГРАДА!

ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПОРТНИХ СЕ Е ПОКРИЛ И НЕ КОМЕНТИРА ЗАЩО СЕ ПРАВЯТ РЕМОНТИ НА РЕМОНТИТЕ!

ДАЛИ ИЗОБЩО Е ПОДМЕНЕНА ВИК МРЕЖАТА ПОД РЕМОНТИРАНИТЕ БУЛЕВАРДИ ИЛИ ПОНЕЖЕ ТЯ Е НЕВИДИМА , НЕ СА Я ПОДМЕНИЛИ?

ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ НЯМА ВИНОВЕН ЗА БЕЗУМИЯТА ВЪВ ВАРНА!

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook