БОЙКО:”АЗ ПОСТРОИХ ЦЪРКВАТА В РУСЕ”! РУСЕНЦИ:”ПОСТРОЕНА Е С ДАРЕНИЯ”!

August 16th, 2017 | by vencio1980
БОЙКО:”АЗ ПОСТРОИХ ЦЪРКВАТА В РУСЕ”! РУСЕНЦИ:”ПОСТРОЕНА Е С ДАРЕНИЯ”!
градска инфраструктура
0

От вчера Премиерът ни без капка свян обяви, че е построил наново църквата в Русе, която била ‘’взривена от комунистите’’. Всички медии услужливо приеха думите на Борисов за истина, без да са проверили истинските факти. Те най-покорнически разпространиха новината за ‘’доброто дело’’ на премиера, без дори и да дадат думата на отсрещната страна.

Русенци веднага  подпалиха интернет възмутени от наглия опит за ПиАр на техен гръб. Социалните мрежи полудяха след поредното неадекватно поведение на Борисов.

русе

Истината всъщност е, че църквата в Русе е възстановена след поета от будни русенци инициатива за дарения. Няколко русенски фирми и стотици русенци в продълвение на няколко години отделяха средства. Сега на техен гръб Борисов си присвоява заслугата за новия храм. Куриозното в случая е, че именно при управлението на ГЕРБ са били най-големите спънки, които русенци са срещнали за изграждането на църквата. Освен това, църквата съвсем не е била взривена от комунистите, както най-нагло премиера обяви. Църквата десетки години наред е била оставена на произвола  и без нужната и подръжка се е разрушила до ниво на необитаемост.

За пореден път Борисов най-нагло лъже в национален ефир. В неговата паралелна реалност нищо в държавата не се случва БЕЗ него. В действителност малкото неща случващи се тук става ВЪПРЕКИ Борисов. Естествено гласът на русенци остава глас в пустиня след като нито една медия не пожела да направи репортаж по случая. Ние от varnahot.com няма да оставим някой, бил той и премиер да се възползва от усилията на стотици хора отделящи средства за една наистина добра кауза.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook