БОЙКО:НЕ СЪМ СТРАХЛИВ ! ИМАМ ДЕСЕТКИ ИЗГАРЯНИЯ ОТ ПОЖАРИ!

March 9th, 2017 | by vencio1980
БОЙКО:НЕ СЪМ СТРАХЛИВ ! ИМАМ ДЕСЕТКИ ИЗГАРЯНИЯ ОТ ПОЖАРИ!
горещи теми
0

Вече може да сме спокойни! Бившият премиер Борисов не е страхливец, както го нарече Корнелия. Точно обратното, той е меко казано е смелчага. В сутрешният лок на БТВ , Борисов започна да обяснява как най-рисковите пожари ги е гасил той, като е влизал пръв в огнището. Също така е бил изгарян десетки пъти , а не е позволявал ”неговите момчета” да пострадат. Борисов продължи и с инцидента в Хитрино, като каза че е освободил НСО за да отиде близо до цистерните. ” С Николов отидохме до цистерните, сиреч, ако имаше взрив, щяхме първи да си отидем” .

С това завърши и забавната част от изказването на Борисов по БТВ. Останалите теми бяха свързани с предстоящите избори и нападки към председателката на БСП Нинова.

„26 март ще мине, голямото напрежение, големите въпросителни, умението в зависимост от ситуацията да намериш по-стабилни партньори да направиш правителство, това е голямата цел. Имаме втори проблем -колко дългосрочно трябва да е следващото правителство, за да могат да се проведат изборите по начина, по който искат да се проведат изборите от 2,5 млн. избирателите“, добави той.

Относно дебатът с Корнелия Нинова

„Много уважавам жените, но не обичам да ми се поставят условия. Може би и затова не съм женен“, каза Борисов относно дебата между него и Корнелия Нинова.

„Няма да участвам в дебат. Край на темата. Повече не говоря с Нинова. Плюс това нали съм „страхлив’, ще дойде време да й го напомня’, подчерта отново бившият премиер.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook