БОЙКО ОТНОВО НАЛИВА ПАРИ В БУРГАС! ЗАБРАВИ ЗА ВАРНА!

July 11th, 2017 | by vencio1980
БОЙКО ОТНОВО НАЛИВА ПАРИ В БУРГАС! ЗАБРАВИ ЗА ВАРНА!
градска инфраструктура
0

Бойко Борисов за пореден път фаворизира Бургас! Премиерът отново забрави за Варна и за смешният и кмет и даде предимство на южният град. И съвсем нормално, имайки предвид неадекватна общинска администрация в т.н ”Морска столица” .Борисов откри официално обновеният “Приморски парк” в Морската градина на Бургас и нов фонтан!

бургас

 

 

 

 

 

Стойността на реконструкцията на историческото ядро на Приморския парк е близо 5,8 млн. лв. При реализацията на останалите компоненти на проекта до средата на 2019 г. в града ще бъдат инвестирани близо 30,5 млн. лв., съобщават от Министерството на регионалното развитие и благоустройтвото (МРРБ).

Борисов информира,че приключва ремонтът на ул. “Крайезерна” в Бургас, а движението ще бъде пуснато във вторник вечерта.

“Надявам да отпадне жалбата за разширението на пътя Сарафово – Слънчев бряг, защото има и проект, и пари. От доста време една фирма обжалва и спира ремонта. Ако падне обжалването, догодина по това време ви обещавам четирилентов път до Слънчев бряг. Обжалването е единствения проблем, всичко останало сме направили”, посочи още Борисов.

Кметът Димитър Николов отбеляза, че благодарение на проекта цялата алейна мрежа в Приморски парк в Бургас е основно реконструирана и преасфалтирана. Обновени са също фонтанът, чешмите и подпорните стени. Вече има нови перголи, пейки и кошчета за отпадъци.

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook