Бойко по-объркан от всякога:”Ще пратя ГДБОП и ДАНС на гърците и за ден няма да имат трафиканти”

March 5th, 2016 | by vencio1980
Бойко по-объркан от всякога:”Ще пратя ГДБОП и ДАНС на гърците и за ден няма да имат трафиканти”
Без категория
0

Ако искат мога да им пратя нашия ГДБОП и ДАНС и за един ден ще приключат с трафикантите. За това в понеделник в Брюксел ще настоявам парите, които се дават и за Гърция, и за Турция да бъдат гарантирани, че се харчат за това, а не да изкарват пари от тази работа. Това предложи индиректно на гръцките власти премиерът Бойко Борисов.

Бойко пак нещо се обърка, пак взе да ги мисли гърците. Вместо да праща ГДБОП на южните ни съседи е добре  да си спре  българските трафиканти първо,които хич не са малко. Това неадекватно изказване идва в момент в който цигани  обраха полицейско управление в Симеоновград. Нека Бойко първо да прати там ГДБОП , а не в Гърция . Нека Бойко да прави полиция във всички онези села , където властва беззаконието. Където изнасилват, убиват и обират стари беззащитни хора за 20-30 лв.

Подобни изпълнения на премиера имаше и когато Гърция договаряше спасителният си план от стотици милиарди евра. Тогава изцепките на премиера бяха ” да не станем като Гърците” , ”България била стабилна ,не като Гърция”…….все гледа към Гърция , ане към собствения му народ ,мизерстващ с по 300 -400 лв. заплатки.

Г-н Премиер , гледай те си народа и работете за него! Гърците са си добре, ние сме им роби. Работим им за по 500 евро на месец там, защото тук в България няма работа и пари . Мислете за това !

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook