БОРИСОВ ЗА ПАДНАЛИЯТ ХЕЛИКОПТЕР: ЗАГУБИХМЕ 50 МЛН. ЛЕВА!

June 10th, 2017 | by vencio1980
БОРИСОВ ЗА ПАДНАЛИЯТ ХЕЛИКОПТЕР: ЗАГУБИХМЕ 50 МЛН. ЛЕВА!
горещи теми
0

На фона на трягедията разиграла се вчера с падналият хеликоптер , премиерът Борисов отново се изцепи неподготвен. В разрез с всякакво човешко състрадание към близките на загиналият пилот (кап. Георги Анастасов), премиерът изрече поредната глупост : ”Освен човешки живот загубихме и 50 млн.лева” . Борисов продължи и с крайно неадекватното :  ” ….50 милиона, колкото коледните надбавки на пенсионерите ” .

В такъв момент Борисов вместо да изрече своите съболезнования към близките и да даде информация как Държавата ще се погрижи за семейството на пилота , започна да прави отново политика. Политика свързана с новите самолети, а най-вероятно и с комисионните които се очаертават там.

Кабинетът „Герджиков” в последните си дни се произнесе, че е най-добре да купим чисто нови шведски изтребители „Грипен”, а не сочените за фаворит до този момент стари американски Ф-16.Борисов още с идването си на власт заяви, че не приема тази оценка и правителството му тръгна към реорганизация на проектите за превъоръжаване на армията и самолетите се оказаха на заден план.

Явно е как един човешки живот на достоен български летец ще бъде използван отново за политика и за дивиденти в определена посока.

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook