Борисов обяви ЦЕЦКА за класи над всички други! Но не посочи конкретни параметри за това!

October 24th, 2016 | by vencio1980
Борисов обяви ЦЕЦКА за класи над всички други! Но не посочи конкретни параметри за това!
горещи теми
0

Борисов обяви кандидата на ГЕРБ -мама ЦЕЦА , за класи над всички останали кандидати! Според него разликата между Цачева и Радев съвсем не била малка , а точно обратното. Цецка била водила с много! На Борисов ”всички други” му били ясни и нямало да се налага да подава оставка. ”Цачева ще направи много по-добър резултат от останалите. Познавам ги перфектно всичките, Цачева е класи над тях” …..заяви  в неадекватния си стил той.

Според Борисов , българина въобще не трябвало да вярва на социологическите агенции , тъй-като те работят за пари. ”Аз вярвам на една, на нея си поръчвам, в един екземпляр” . Така премиера иззе правото на хората да мислят и гледат социологически проучвания. В думите на Борисов ясно се вижда ”овчарският подход” към неговите избиратели. Той просто им казва не гледайте, не мислете ….а ме слушайте.

Нормалните и мислещи  хора  не разбраха едно : С какво ЦЕЦКА е с класи над другите ? По кои конкретни параметри превъзхожда всички останали кндидати? Като например :Колко чужди езика говори ЦЕЦКА ? Разпознаваема фигура в Европа ли е ? Заемалали е някога висши позиции в посолства,чуждестранни фирми? НЕ!    Все конкретни въпроси ,които не са по вкуса на общо говорещият ни премиер.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook