Борисов определи като лудост минимална пенсия от 300 лв.! Щял да е стожер на стабилността!

December 2nd, 2016 | by vencio1980
Борисов определи като лудост минимална пенсия от 300 лв.! Щял да е стожер на стабилността!
ваши репортажи
0

Премиерът в оставка Борисов участва в церемония по връчването на наградите в конкурса “Мистър и Мисис Икономика”, организиран от Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България. Там той нарече лудост исканията за повишаване на доходите на пенсионерите, като ги определи и като вълна, която идва и си отива и след това одвал размисъл .

Борисов направи и ”невероятен ” икономически анализ, който показва и безграничната висота на ”титаничната” му мисъл. Той определи себе си и партията му като ”стожер на стабилността” и, че ”нямало да се подведе по всеобщата лудост, колкото и да е модерно”  защото  исканията били в повече, и едва, когато една компанията е стабилна – има ръст, има договори, тогава се вдигат заплати. Борисов обаче трябваше да си зададе сам един въпрос! Защо управляваната от него компания няма ръст ? Той управлява тази компания от 2009 год. с леко прекъсване, като към днешна дата минималната пенсия в поверената му компания е 80 евро ! Тази сума признак на какво е ? На добро или лошо управление г-н Премиер ? За справка в Македония тя е 200 евро.

Борисов все пак продължи йезуитски : ” Надали има има някой, който да не иска пенсиите да се вдигат колкото може повече и аз съм “за”, като напомни, че за всеки празник се дават допълнителни средства, когато се видят приходите, когато процесът е устойчив ”…………………..добре казано, нали ? :) Човекът много иска ,но нямало възможност. Къде са спестените милиарди от контрабанда, които Борисов не спря да повтаря….то не бяха 3 ,5 …..стигна и до 10 млрд……..а сега нямало пари .

Много плоско Бойко! Ти ако си овчар, ние не сме овце!

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook