БОРИСОВ ПАДНА МНОГО НИСКО! НАПАДНА ОСТРО РУМЕН РАДЕВ!

January 18th, 2017 | by vencio1980
БОРИСОВ ПАДНА МНОГО НИСКО! НАПАДНА ОСТРО РУМЕН РАДЕВ!
горещи теми
0

Бойко Борисов демонстрира крайна изнервеност и слабост по време на годишната среща на бизнеса с правителството, организирана от “Капитал . Борисов изнесе типичният си монолог като всяваше с всяка своя дума страх от управление на всяка друга партия различна от ГЕРБ и бъдещ апокалипсис за България ако той не е на власт. На власт , но без коалиции, а само той. Според него, преди две години и половина е направил компромис с партията, като е влязал в такава коалиция и негативите винаги се трупали  на голямата партия.

Ниското ниво продължи и с директни нападки към новоизбраният президент Румен Радев. Агресивният тон на премиера стигна до там ,че той буквално публично унижи генарала с изказването си пред бизнеса. Мислителят от Банкя започна да говори редица мъдрости , като това как в една фирма , никой собственик не би назначил някакъв си пилот да я управлява, а Българите му били дали да управлява цяла Държава. Освен това  Корнелия Нинова  участвала в съставянето на това служебно правителство . Борисов продължи и с : ” Как този генерал, който е дълбоко уважаван от мен, ще излезе и ще направи правителство, след като никога не се е занимавал с политика. Той трябва да направи всичките си приятели министри, за да успее.”

Явно Бойко е доста изнервен от аурата на ген. Радев и спокойствието което излъчва той. Румен Радев, освен политически неопетнен, е и истински генерал , за разлика от пожарникарят от Банкя. Именно този факт, както и високата към момента популярност на ген. Радев изнервя Борисов, който показва истинската си същност на жаден за власт и внимание човек.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook