Борисов привикан от Ердоган за ДОСТ ?

May 25th, 2016 | by vencio1980
Борисов привикан от Ердоган за ДОСТ ?
горещи теми
0

С твърде необичайна визита ни изненада вчера слънчето-премиер Борисов. Необичайна, защото никак не се вписва в традиционния му пиарски стил на хвалипръцковщина, с който и той, и ние сме свикнали. Посещението му на международната хуманитарна конференция в Истанбул стана така внезапно и потайно, че няма как да не зададем някои въпроси, на които Борисов дължи отговори.

Странно е например, че никъде – нито на сайта на правителството, нито по линия на парламента, нито на външното министерство или на ГЕРБ беше съобщено за това посещение. А при положение, че там присъстват  Меркел, Бан Ки Мун , да се премълчава за наличието на ” Спасителя на България” , си е направо наказуем пропуск.

“Видяхме се с президента на Турция Ердоган. Сърдечно се срещнахме сутринта… довечера ще имаме възможност да говорим повече. Една от причините да подкрепим тази пресконференция е, че се интересуваме от случващото се в Турция”, каза Борисов съвсем неоткровенно.

Подготвя ли се пренасочване на бежанския поток към България ? Какво ще иска Ердоган от Борисов в замяна на  това да няма натиск вършу границите ни? Не е трудно да се досетим май. Регистрацията на партията на Местан ДОСТ би изглеждало най- вероятното в случая предателство. Времето ще покаже дали сме прави !

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook