Булевард Сливница пропадна!

May 3rd, 2016 | by vencio1980
Булевард Сливница пропадна!
градска инфраструктура
0

Скоро ремонтирания бул.Сливница вече дава дефекти. Асфалтът който беше положен преди близо три години е пропаднал в участъка между OMV  и  мебелната палата. Дупка с приблизителни размери 2 м /1 м вече е очертана за преасфалтиране но от близо две седмици никой не се е заел с ремонта.

dupka

 

 

 

 

 

 

 

Булевардът беше един от първите с които Портних се зае и съвсем нормално е некачествената работа да се отрази скоро след това. За преасфалтирането му бяха изхарчени близо 7 млн.лева общински пари, за да може само три години след това отново да е на решето. Ние отдавна предупреждавахме, че стъргането на асфалт и полагането на 2-3 см нов след това няма да реши проблемите. Това са леки козметични процедури, които имат живот 2-3 години . Такава възлова и натоварена  отсечка в  града  се прави както се казва ” един път” .

Няма как да премахнеш 2-3 см от горният слой на стара настилка и веднага да положиш същото количество нова такава. Тук трябва всичко да се премахне до едрият чакъл, да се трамбова добре, след това да се нанесат слоевете с новата настилка. Това обаче Портних не го направи! Същата съдба вече имаха уж ”новите” бул.”Мария Луиза” , бул .”Владислав”, бул ”Януш Хуняди” .

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook