Бъчварова арестува гражданските отряди!”Добрият” Бойко пък ги харесвал :)!

April 12th, 2016 | by vencio1980
Бъчварова арестува гражданските отряди!”Добрият” Бойко пък ги харесвал :)!
горещи теми
0

Министърката на вътрешните работи обиди и арестува момчетата от гражданските отряди за защита на нашите граници. Бъчварова беше крайно категорична,нагла и неадекватна за пореден път: “Не може случайни хора, тръгнали на разходка, нарекли се “патриоти” да решават дали да връщат бежанци или да ги насочват към местата за тяхното регистриране. Излъчването на саморъчните записи на техните геройства показва как безкритичността в търсенето на рейтинг може да се окаже най-лесният път за всеки, който иска да облъчи обществото. С всяка възможна идеология”

Неадекватната министърка се изгаври допълнително с българските патриоти ,като ги нарече ”евтини търсачи на слава” . Шефката на МВР беше крайно решителна в изказванията си да прекърши всякакви други опити за защита на нашата граница по подобен път. Ако имаше такава решителност в борбата с престъпността, Бъчварова нямаше да има равна. Но сега тя показа само,че е едно чучело на БХК!

Бойко пък отново го играе като ”доброто ченге” :) и отново излезе сух от скандала. Той изрази благосклонност към гражданските арести – „стига да не превишават права и правомощия“ .

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook