Варненските общинари ще си купуват нови коли!

December 22nd, 2016 | by vencio1980
Варненските общинари ще си купуват нови коли!
градска инфраструктура
0

Варненските Общинари се возили на стари и опасни коли ! До този извод стигна общинският съветник Христо Атанасов !  Автопаркът на общината бил лошо състояние, а колите са МОРАЛНО остарели. Атанасов предлага да се обяви обществена поръчка за закупуване на нови автомобили за нуждите на общинските служители. Целият автопарк на общината наброява 216 автомобила, като по-голямата част от тях са произведени след 2000 год..Очаква се обществената поръчка  да е за няколко милиона лева.

Според наглите Общинари,всички автомобили, с които общинската администрация извършва контролни функции, често се чупят и са на ремонт. Това затруднява администрацията при изпълнение на контролната дейност.

Според Варненските управници ,Община Варна е в стабилно финансово състояние, а бюджетът е балансиран. Това се виждало и от цифрите. Те оцениха отиващата си година като успешна за Общинския съвет. Именно затова заслужавали и нови возила, с които да могат да се съсредоточат върху ” творческата ” си работа за ”благото” на Варна.

 

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook