ВАРНЕНЦИ ВЪЗСТАВАТ СРЕЩУ ПОРТНИХ, ЗАРАДИ ЛОША ИНФРАСТРУКТУРА!

April 3rd, 2018 | by vencio1980
ВАРНЕНЦИ ВЪЗСТАВАТ СРЕЩУ ПОРТНИХ, ЗАРАДИ ЛОША ИНФРАСТРУКТУРА!
градска инфраструктура
0

Последиците от ,, доброто,, управление на Портних вече са факт ! След като инфраструктурата на Варна заприлича, като след бомбардировка, нервите на част от варненци не издържаха. Жители на варненския квартал „Изгрев”започват от днес серийни протести заради лошото състояние на инфраструктурата. Те настояват общинските им данъци да им бъдат върнат обратно, тъй като в района няма направени инвестиции.

Искаме да получим инфраструктура, съответстваща на заплащаните данъци, или те да бъдат намалени два пъти, тъй като в момента плащаме два пъти по-големи данъци от тези на жителите на „Владислав Варненчик”, заявяват организаторите.

Varnahot.com  приветства този протест, но с една лека забележка към организаторите! Мястото му е пред общината,пред кабинета на главният виновник за това – Иван Портних ! Управлението на кмета Портних е слабо и е време да  последва поставянето на негов портрет в някои от хилядите дупки в града .  Явно е нужно портрета на Портних да украси една от многото дупки във Варна, да се задейства някой от Общината. Всичко това започва все повече да прилича на времената на Кирил Йорданов!

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook