Видимите резултати: Варна отново е потънала в боклуци! Подземните контейнери все още са мираж!

September 27th, 2020 | by gino
Видимите резултати: Варна отново е потънала в боклуци! Подземните контейнери все още са мираж!
градска инфраструктура
0

Морската столица варна продължава да тъне в боклуци. Контейнерите за смет в целия град преливат от боклуци, но това явно не е приоритет на кмета Портних, който пуска снимки как работи неуморно по примера на своя лидер Борисов.

Изминаха 5 години от обещанията на кмета за подземни контейнери за смет. Още пред 2015 година ние напомнихме на Портних за поетия ангажимент към варненци, но резултат досега няма. Едно е Портних да обещае нещо и съвсем друго е да го изпълни. За варненците с по-къса памет напомняме

ОБЕЩАНИЕТО  –     гр. Варна 22.12.2014 г.  Кметът Иван Портних:

“Започваме поставяне на подземни контейнери за смет във Варна. Това ще стартира през февруари 2015г. Предвижда се да бъдат поставени 10 подземни контейнера за боклук. Първите ще са на ул. “Стефан Караджа” – до хотел “Черно море”, където няколкото перманентно препълнени кофи замърсяват целия район. Предимствата на подземните контейнери са много – боклукът не се вижда, няма неприятни миризми около кофата и е чисто. Отвън гражданите ще виждат само отвора, откъдето ще могат да изхвърлят боклук. Нито граждани, нито безстопанствени кучета ще имат достъп до отпадъка.”  Естествено след това обещание кметът беше възнаграден със стотици “Браво, кмете!”. Поздравления за …….обещание.

22 23 24

снимки: Румяна Машева, Фейсбук

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook