ВЛАСТТА НА ЧУДОВИ@@ТА

January 26th, 2019 | by gino
ВЛАСТТА НА ЧУДОВИ@@ТА
ваши репортажи
0

В щата Ню Йорк се прие закон, според който може да се убие детето до самото раждане, дори един час след това. Правото да избираш.

В Европа в Хановер вече няма обръщение „господин” и „госпожо”, били сексистки. Приемат се еднополовите бракове, осиновяват се деца от еднополови двойки.
И всичко това е заради отричането на християнските ценности. Абортът е не само грях, той е убийство. Убийство на дете.

Нямаш правото да избираш да убиваш! Това не е твое право! Правото ти е да си държиш краката затворени и да вземаш мерки. Да спазваш морала. Това право имаш да избираш. Но не и да убиваш дете!

Моралът и ценностите в съвременния свят се промениха. Чудови@@та управляват. За тях няма нищо нередно в извращенията, в убийствата, в греха, в ненормалното и уродливото. Дори напротив, те го налагат като норма на поведение и всеки, който не е съгласен, бива отричан и наказван. Или трябва да приемем поведението на чудов@@@та, или да бъдем отречени от новото общество на Содом и Гомор.

Истанбулска конвенция. Отново ще ни принуждават да я приемем. Въпреки решението на Конституционния съд. Защото целта не е защитата от насилие на жени и деца. Целта е налагане на джендър идеологията и кастрацията на мъжката част от човечеството. Която вече е в ход и стигна дотам, че немците, които са прочути като войниците на Европа, ревливо да гледат как мигранти изнасилват жените им пред очите им и да не знаят какво да направят.

Армии, в които мъжете предлагат любов и брак на другите мъже. Доколкото са мъже. И в които вместо оръжие е по-добре да раздават дамски превръзки.

Защото там, където няма мъже, няма и жени. Защото набъркването в природата и биологията винаги ражда ЧУДО@@А!

А всички знаем как са свършили Содом и Гомор. Дори да не можем да спрем чудов@@@та, можем да направим избора за себе си!

Елена Гунчева, Фейсбук

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook