Волейболните национали с мачове в Пловдив за Евро 2016! Варна вече не е столица на волейбола!

August 19th, 2016 | by vencio1980
Волейболните национали с мачове в Пловдив за Евро 2016! Варна вече не е столица на волейбола!
градска инфраструктура
0

Националният отбор по волейбол на България за младежи (до 20 години), чийто селекционер е Владимир Николов, ще изиграе две приятелски срещи с Франция преди старта на Европейското първенство.
Мачовете са планирани за 29 и 30 август в зала „Колодрума“ в Пловдив.
Както е известно финалите на Евро 2016 ще се проведат от 2 до 10 септември в Пловдив и Варна.
Българите обаче са в Първа група, като ще играят мачовете си в Пловдив, а съперници ще им бъдат тимовете на Франция, Полша, Украйна, Германия и Словения. Българският отбор от 22 август се мести за подготовка в Пловдив.

По този начин Пловдив отне възможността Варна да гледа домакински мачове на младежките национали за Евро 2016 г. Ние от Varnahot  отдавна предупреждаваме  за засилващата се конкуренция на спортни зали в България и съществуващата такава във Варна .  ДКС беше едно бижу ,но до преди 20 години. Новите изисквания са такива ,че нашата заличка не отговаря на много от тях . ДКС изглежда изключително лошо отвън и няма паркинг!

 

колодрума

 

 

 

 

 

dkc-1

 

 

 

 

 

 

Разликата при входовете на двете зали е отчайващ за ДКС!

 

Прокламираната дълго време като дом на националите зала Конгресна е на път да загуби статута си на такава и има за какво .Новите зали в Пловдив ,София и Русе са по модерни и отговарящи на много повече изисквания от 50 годишната комунистическа зала във Варна .А това не е и всичко -строи се нова зала за 5500 места в Бургас ,която ще е готова до 2 години .

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook