ГЕРБерски медии: Бойко се зае да помага на опарените от Олимпик.

August 20th, 2018 | by vencio1980
ГЕРБерски медии: Бойко се зае да помага на опарените от Олимпик.
горещи теми
0

ГЕРБерският цинизъм няма край! Машината на Цветанов впрегна  всички сили да чисти гафовете на  Бойко. Преди два дни Слънцето от Банкя , в типичния си безмозъчен  стил каза на застраховалите се в Олимпик ” Да са мислили, кЪт са сключвали застраховките” . Именно това предизвика сериозно негодувание в социалните мрежи от пострадали граждани.

Днес няколко ГЕРБерски медии започнаха деня с гръмките си заглавия за идващият спасител ” Бойко ще спасява опарените от Олимпик” . Разбира се не беше посочена никаква конкретика за това как Бойко ще ни спаси . Не беше споменато и нищо за т.н гаранционен фонд, който е именно за такива случаи, да не се налага някой премиер лично да се заема със спасението ни .

Общите приказки включваха следните ”мъдри слова” на премиера : ”Ще положим всички усилия да помогнем, до колкото ни позволява законът, на клиентите на кипърската застрахователна компания “Олимпик”, която е в ликвидация. Още утре ще се среща с финансовия министър  и ръководството на Комисията за финансов надзор, за да обсъдя ситуацията и да предложат на българските евродепутати да направят законови предложения в европейското законодателство.Така или иначе това би било опасен инцидент – ние ще им помогнем с юристи и с каквото можем доколкото позволява законът. Когато стане нещо, искаме държавата да помогне. Само че държавата е на данъкоплатеца и когато кажем, че държавата трябва да помогне, това означава, че всеки от нас отделя от данъците си за тази сфера“

Интересно как, за пореден път гафовете на управляващите биват обръщани в техен позитив и PR  за Слънцето от Банкя! Вместо да се търси сметка за некадърното и престъпно управление на това  уродливо формирование, то бива облечено и представено като наше спасение.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook