Да оставиш 13 000 инвалиди без лични асистенти и пак БСП да са ти виновни? Наглост или невменяемост?

January 19th, 2020 | by gino
Да оставиш 13 000 инвалиди без лични асистенти и пак БСП да са ти виновни? Наглост или невменяемост?
горещи теми
0

Наглост или пълна невмениямост?!? За пълния хаос в управлението и нескопосаните закони на управляващите отново са им виновни …. комунистите!?! От 1 януари над 13 000 души в неравностойно положение останаха без лични асистемнти, а оправданието на калинката – социален министър е нелепо и неадекватно!

“Причината над 13 000 инвалиди и възрастни хора да останат без лични асистенти е в Закона за личната помощ. Той е подготвен от Мая Манолова и внесен в парламента от Корнелия Нинова!” – това заяви социалния министър Деница Сачева. “Ако не беше отложен този закон можеше да помогнем на хората останали без асистенти” добави Сачева.

Ние от varnahot.com си мислехме, че ГЕРБ управляват страната, имат мнозинство в парламента, а и правителството е тяхно. Сега разбираме колко сме били наивни. Оказва се, че законите в страната се коват от комунистите и по-конкретно от Мая Манолова и Корнелия Нинова!?! Те се оказаха виновни и за водната криза в Перник и за внесения буклук от Европа и Африка. Добре, че са Бойко Борисов и ГЕРБ, че да ни пазят от тях …… засега неуспешно.

 

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook