ДА ПРИПОМНИМ: ОБЕЩАНИЯТА НА ПОРТНИХ ОТ 2015Г.

October 25th, 2019 | by vencio1980
ДА ПРИПОМНИМ: ОБЕЩАНИЯТА НА ПОРТНИХ ОТ 2015Г.
Без категория
0

Изборите са само след ден и много от нас все още се колебаят на кого да дадат доверието си. Varnahot.com призовава всеки да гласува със съвест и много хладен разум, защото гръмките обещания много лесно се превръщат в  в плоски лъжи. Пример за това е сегашния кмет Иван Портних. Нека да си припомним какво обеща той преди 4 години и какво е изпълнил от това :

1. СПИРАНЕ НА КОЛИТЕ В МОРСКАТА ГРАДИНА . Портних не само ,че не ги спря ,той превърна парка в строителна площадка и магистрала. Именно заради това малко детенце намери смъртта си……. прегазено от кола .

2. ВАРНА ЩЕ Е С ПОДЗЕМНИ КОНТЕЙНЕРИ ЗА БОКЛУК. Не само ,че няма контейнери а и всички кофи са препълнени, миризмата е нетърпима почти в целият град. И всичко това на фона на рекордните 25 милиона лева на месец за почистване.

3. АВТОМАТИЗИРАНА БИЛЕТНА СИСТЕМА.Да, ама не! Автоматизираната билетна система не заработи. Това обаче не попречи на Портних да плати милионите за нея. После Община Варна тегли и заем да “надгради” неработещата система. След това Община Варна реализира и Втора фаза на проваления проект за Интегриран градски транспорт. Общо отпуснатите пари по проекта надхвърлиха 150 милиона.

4.ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ НА АСПАРУХОВ МОСТ. За десетките обещания на Портних за ремонт на Аспарухов мост може да се напише книга. Varnahot.com има десетки публикации за това и гръмките обещания на кмета.

5. РЕМОНТ НА МАЛКИТЕ  ЦЕНТРАЛНИ УЛИЧКИ. Всяка година Портних и Община Варна ”залагат” едни 50-на милиона лева за ремонт на малките улички. За тези пари до сега улиците ни трябваше да са с мрамор. Картинката обаче е съвсем различна и всеки нормален човек може да прецени инфраструктурните ”постижения” на Портних.

Фактите са красноречиви !

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook