ДЪЖД ВАЛИ, ДЪЖД ВАЛИ! ВАРНА ПАК СЕ НАВОДНИ!

November 9th, 2017 | by vencio1980
ДЪЖД ВАЛИ, ДЪЖД ВАЛИ! ВАРНА ПАК СЕ НАВОДНИ!
градска инфраструктура
0

Поредният есенен дъжд блокира за пореден път движението във Варна! Съвсем очаквано, улиците в Морската столица станаха непроходими за коли и пешеходци, и то само след 10-15 мин. нормален есенен дъжд. Въреки,че вече сме са свикнали с екстремните ситуации при дъжд, по улиците отново се образуваха километрични опашки от задръствания.

1

 

3

 

 

Вече близо пет години Варна се управлява от кмета Иван Портних, а още с идването си той обеща на варненци подмяна и ремонт на цялата канализационна система. На няколко пъти той уверено заявяваше, че ЩЕ сложи край на наводненията. Какво свърши кмета по въпроса – едно голямо НИЩО!

За последните  години от държавата, общината и от заеми във Варна са инвестирани стотици милиони левове. За съжаление въпреки това не е решен нито един кардинален проблем на Варна. При всеки летен дъжд красивите новоремонтирани булеварди остават под вода и са непроходими. Всеки ден няколко района на града остават без вода. Макар и добре украсен градът ни остава с тотално занемарена и неработеща инфраструктура. Ремонтирането на канализацията би глътнало немалко пари, но няма да има такъв видим резултат като новите цветенца и алейки. Именно затова вместо да решава проблемите на Варна Портних инвестира в украсяването и. Ето това е типичен пример за начина на управление на ГЕРБ. Видимите резултати – това беше слогана на партията възприет буквално от кметовете, които инвестират само и единствено в неща видими за очите. А тежките инфраструктурни проблеми са оставени нерешени. Гарантирано от ГЕРБ!

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook