Зимата отново ни изненада! Няколко големи верижни катастрофи по непочистената автомагистрала “Тракия” (ВИДЕО)

December 30th, 2016 | by gino
Зимата отново ни изненада! Няколко големи верижни катастрофи по непочистената автомагистрала “Тракия” (ВИДЕО)
градска инфраструктура
0

Зимата отново изненада службите за почистване. За тяхна изненада в разгара на зимата първият силен снеговалеж ги свари напълно неподготвени. Автомагистрала “Тракия” вече е затворена след серия от верижни катастрофи. Още с пускането на магистралата при всеки валеж на сняг участъкът Карнобат – Бургас бива затворен веднага. Няма да коментираме и качеството на настилката на най-старите участъци на “Тракия”.

Напомняме на навите читатели заявлението на Бойко Борисов, че всички служби са в пълна готовност и докато ТОЙ е начело на държавата зимата няма да ни изненадва. ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ показват точно обратното!

 

Наподготвеноста, некадърноста н липсата на каквато и да е организация доведоха до тези масови верижни катастрофи. Слава богу няма пострадали, но стотици хора са с провалени празнични дни. Гордостта на Бойко Борисов – магистралите на България се оказаха не само най-скъпите в Европа, а и най-некадърно направените. Фактите показват, че тези магистрали могат да се използват безопасно само лятото.

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook