ЗМИИ ПЛЪЗНАХА В ЦЕНТЪРА НА ВАРНА

July 20th, 2020 | by vencio1980
ЗМИИ ПЛЪЗНАХА В ЦЕНТЪРА НА ВАРНА
градска инфраструктура
0

Змии плъзнаха в центъра на т.н ”Морска столица” ! Видео от днес в социалните мрежи показва влечугото точно срещу катедралата. Можете да го видите тук :

https://www.facebook.com/groups/odesos/permalink/10159109339224386/?sfnsn=mo&d=n&vh=i

Множество сигнали от хора са били подадени през последните дни,като най-невралгичните точки са били около термите, централните улички на града и части от морската градина. Освен това и рязко се е увеличила популацията на плъхове, а за масовите случаи на хора с кърлежи просто няма смисъл да говорим.

змия 2 змия

Разбира се това съвсем не би трябвало да ни изненадва, предвид окаяното състояние на Варна, която по-скоро прилича на джунгла ,отколкото на нормален европейски град. Още миналата година varnahot.com алармира ,че Варна придоби екзотиката на амазонска джунгла с бурната си растителност. Още тогава предупредихме ,че  ако плевелите продължат да се развиват и никой не ги окоси, скоро ще се радваме  и на някой видове влечуги и паразити, които ще се развиват в треволяците.

Освен това Варна е потънала и в боклуци .Особено сериозно е положението в централните малки улички.Това вече не е новина за живущите там, но грозната гледка силно стряска гостите на град Варна. Хората трябва да слаломират между купчини вмирисващи се боклуци. А иначе претендираме да сме европейски град !

боклук 1

Различни животни като кучета, котки и  чайки създават сериозни рискове за здравето, защото ровят в боклука и разпространяват бактерийни инфекции чрез екскрементите и урината си.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook