ИЗБОРИТЕ МИНАХА И ВИДИМИТЕ ПРОБЛЕМИ НА ВАРНЕНЦИ ЗАПОЧНАХА! СЕГА В ЧАЙКА, А ПОСЛЕ И ВЪВ ВЪЗРАЖДАНЕ! ГАРАНТИРАНО ОТ ПОРТНИХ!

November 26th, 2015 | by gino
ИЗБОРИТЕ МИНАХА И ВИДИМИТЕ ПРОБЛЕМИ НА ВАРНЕНЦИ ЗАПОЧНАХА! СЕГА В ЧАЙКА, А ПОСЛЕ И ВЪВ ВЪЗРАЖДАНЕ! ГАРАНТИРАНО ОТ ПОРТНИХ!
горещи теми
0

  Един от най-големите проблеми на Варна е опита за застрояването на кв. Чайка! Всеизвестно е, че Невидимия кмет бяга от всички горещи проблеми на града. Така стана и с този проблем. Преди изборите кметът Иван Портних отново се измъкна от положението, като според него проблема отново не е негов, а на общинския съвет. Някак обаче забрави, че новия ПУП на Чайка бе внесен в Общинския съвет именно по лично негово предложение. „Аз съм последният човек, който би бранил новия ПУП на “Чайка”, и то в частта му с новите около 10 сгради, които са планирани да се реализират”-каза тогава Портних. На инфарктното заседание на ОС-Варна на 6 август ПУП на Чайка уж беше отменен. Но на  25.ноември.2015г.  Административен съд – Варна обяви за нищожно решението на Общински съвет–Варна от август, с което съветниците отмениха решението си от месец март за одобряване на ПУП-ПРЗ на кв. „Чайка“. Решението на съда може да се обжалва с касационна жалба пред Върховен административен съд, в 14-дневен срок. На практика това означава, че планът, който предвижда ново застрояване на Чайка, отново е в сила. Едва минали изборите и надеждите на жителите на Чайка вече са попарени!

  На същото заседание на ОС-Варна беше отменено и строителството на блок за роми във Възраждане. Доколкото имаме информация документацията за строителство на блока вече е почти готова. Все пак невидимия трябва да се реваншира на ромите, които изведнъж решиха да гласуват масово на Портних. Срещу какво – още не е ясно. Може би строителството на блока е част от отговора!

Изборите минаха и само месец след това видимите проблеми на варненци започнаха. Сега в Чайка, а съвсем скоро и във Възраждане! Гарантирано от Портних! 

ww1

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook