”ИНСПЕКТОР” БОРИСОВ ЛИЧНО ЩЯЛ ДА СЛЕДИ ИЗТЕГЛЯНЕТО НА ПОСЛЕДНАТА ЦИСТЕРНА В ХИТРИНО!

December 18th, 2016 | by vencio1980
”ИНСПЕКТОР” БОРИСОВ ЛИЧНО ЩЯЛ ДА СЛЕДИ ИЗТЕГЛЯНЕТО НА ПОСЛЕДНАТА ЦИСТЕРНА В ХИТРИНО!
горещи теми
0

Бойко Борисов продължава с предизборния си PR. След като си направи сериозна фотосесия сред отломките в Хитрино, сега Бойко щял да инспектира и  работата по извозването и на последната цистерна. До вчера вечерта екипите изтеглиха 7 цистерни, но днес предстои най-опасният ден. Днес се очаква да бъде извозена осмата цистерна, която вчера бе успешно натоварена преди падането на нощта. Именно от тази цистерна продължава да изтича газ. Около нея е изградена специална площадка. Постоянно се следи концентрацията на взривоопасни субстанции във въздуха, като се работи изключително внимателно.

Бойко похвали работата на спасителните екипи, но отново не се ангажира със срок, в който да може жителите да се завърнат по домовете си. Според него спасителните екипи работили освен качествено и много бързо. Странно как това мнение не се споделя от жителите на Хитрино, които даже излязоха на протест срещу бавните действия на екипите .

Точно в този ден на линия е и ”спасителя” Бойко. Въпреки сериозната опасност от възпламеняване на изтичащият газ, ТОЙ е там ! Това сигурно ще е главната новина и на наскоро ”нахранените” Български медии, именно от правителството на Борисов. Цялата трагедия в Хитрино премина в снимки на бат Бойко и с евтин PR , който контрастира с десетките човешки трагедии. Борисов пак е герой! НЕ, герои са всички онези които загубиха деца, бащи и съпрузи. Герои са тези , които останаха без дом и скоро едва ли ще имат такъв. Това са героите от тази трагедия, а не жадния за власт Борисов, трупащ дивиденти на чуждото нещастие!

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook