КАК СЕ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ?

October 2nd, 2017 | by vencio1980
КАК СЕ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ?
ваши репортажи
0

Преди седмица Бойко Борисов заяви, че е нормално във всяка политическа партия да има 5% некачествени хора. След като по негови думи, властовите кадри на ГЕРБ са близо 3000 (министерства и агенции,кметове, зам кметове, общински съветници, общински фирми и др.) това по негови думи означава, че в партията му има най-малко 150 човека които са корумпирани. Защо обаче за последната година са осветени само 3-ма?  Борисов бори ли се изобщо с гнилите ябълки в партията си и къде са останалите 147-ма корумпирани  ГЕРБери? Защото премиера контролира само когато нещо излезе по телевизията? Той е оставил напълно безконтролни местните си структури в цялата страна. Изградил е дерибеи, които „усвояват“ държавни и общински пари и се ползват от неговота протекция. Това ще продължава вечно, освен ако не извършат нещо, с което да влязат в новинарските блокове.

Местните структури на ГЕРБ са превърнали поверените им общини в бащиния. Едни и същи хора като профил са завзели управлението на общинските пари. Еднакви по наглост и безочие, като все едно вадени от калъп.И всичките прикрити  под знамето на ГЕРБ!

Местният сатрап е толкова силен,че макар и самият той да е уволнен (след като се е вдигнало шум и Борисов няма друг избор), след време той пак контролира нещата – като сив кардинал.

Това, към което ни води политиката на ГЕРБ от няколко години, е да не се насърчават доблестните хора,които защитават правата на гражданите и и честта на държавните институции. Точно обратното – тези хора биват смачкани и обезверени. Качествените и идеалиастично настроени хора отстъпват места на това, което от години произвежда ГЕРБ. А тази партия създава послушни и верни некадърници, които биват лесно контролирани, а и самите те са лесно корумпирани.

 

В Неделя Делян Добрев подаде оставка от всичките си постове. В интервю по БТВ той каза новина на която не беше обърнато внимание: „Цените за изпълнение на санирането в Хасково са най-ниските цени от всички общини в България.“ Въпреки това, той подава оставка!

Какви са цените тогава в другите общини? Защо там никой не подава оставка, никой не проверява, никой не знае какво става? Да не би Делян Добрев да е само върхът на айсберга?

Действа ли премиера само по репортажи от телевизията?

Бойко Борисов умишлено пази цялата олигархична структура в общините си. Местната власт се движи на автопилот!

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook