КАРОЛЕВ:ЗАПЛАТИТЕ СА ОК! БАЧКАЙТЕ ПОВЕЧЕ!

March 14th, 2019 | by vencio1980

Според Владимир Каролев  българите не трябва да се опасяват от ръст на цените, а да работят повече. В типичния си робовладелски стил Каролев твърди,че заплатите в България са много добри, но Българите работят малко .

„Единственият път българите да станем по-заможни, е с повече работа. Ако това се случи, след 10 години ще говорим с други цифри. Според мен обаче, по-важният въпрос е какво става с някои много по-важни рискове в икономиката, например водния сектор и загубите на вода или дълговете на “Топлофикация – София”, която във всеки един момент може да фалира.” Има два основни риска в еврозоната – че наистина ще стане по-евтино кредитирането в държавата. И другият риск е – да не ни вържат с централизиране, както г-н Макрон иска, обясни още Каролев.
Относно предвиденото покачване на лихви по кредитите, той обясни, че това е логично.  Това обаче означава и друго – че лихвите по депозитите ще нарастват, което е добре за тези, които имат депозити, добави Каролев. Цените на имотите със сигурност ще паднат, ако лихвите се вдигнат. Така че, ако ще купувате апартамент – изчакайте, заяви Каролев.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook