Съветник на икономическия министър скочи срещу майките! Да работят, стига са гледали деца!

December 16th, 2015 | by vencio1980
Съветник на икономическия министър скочи срещу майките! Да работят, стига са гледали деца!
горещи теми
0

Владимир Каролев е съветник на икономическия министър Божидар Лукарски повече от една година. За това той получава пари от Държавата, следователно е вид държавен служител. Това не му пречи да говори не като държавник, а като някой разпасан дерибей, чиито роби сме всички ние. Лицето Каролев в периода от 1979 до 1982 година е сътрудник на Държавна сигурност – агент под псевдонима ”Камен”. Агент ” Камен” съветва министъра на икономиката Лукарски все за неща които ще доведат само до повишаване на робовладелските правомощия на такива като него. Да се намалят заплатите(били високи), да се намалят почивките (били много), да се увеличат работните часове (малко сме работили). Всичко това е нагло и безочливо, но онзи ден агент Камен прекали. Той посегна на най-ценното на българите-ДЕЦАТА !

каролев

 

 

 

 

Вечерта след справедливия протест на майките за по-високи майчински, агента от ДС написа в личния си профил в Twitter :

”Някакви майки искат да се удължи платеното майчинство и да се наказват работодатели, ако уволняват бременни. Споко, просто няма да ги наемат”

twitter

 

 

 

 

Малко по-рано през деня,  агента от ДС каза в скандално интервю:

Трябва да се спре с професията “майка с дете”! Майчинските се получават ужасно дълго като времетраене. В европейски страни получават майчински  от 3 до 6 месеца! 

Г-н Каролев май не осъзнава, че така злепоставя както Лукарски, така и целия кабинет. Ако агент Камен има пари да си наеме скъпоплатена бавачка за своите деца, то масовия българин няма пари за това и няма как да остави невръстното си дете в грижите на някой друг . Призоваваме министър Лукарски да уволни на момента лицето агент Камен, за обида към всички българи и уронване на престижа на цялото правителство!

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook