Кауфланд купува 14 дка от Стадион Варна .Това уж трябва да е новина ,но го публикувахме преди 4 месеца !

July 18th, 2015 | by vencio1980
Кауфланд купува 14 дка от Стадион Варна .Това уж трябва да е новина ,но го публикувахме преди 4 месеца !
горещи теми
0

Официално -Дружеството “Спортен комплекс Варна” е сключило предварителен договор с “Кауфланд” за покупко-продажба на 14 от близо 17-те дка, които представляват апортната вноска на Община Варна. С парите от сделката, чийто размер към момента е неизвестен, трябва да бъде финансирано строителството на новия стадион “Варна”.

Това уж трябва да е новина за Варненската общественост ,но само за тези които не следят фейсбук групата ”Искам нов стадион за Варна ”  .Още на 25 март тази година ,много преди да се гласува в Общинският съвет продажбата на тези декари  за финансирането на стадиона ,фейсбук групата обяви в страницата си строителството на хипермаркета  .

11081021_879709642086225_366269889459511168_n Това е колажа от страницата на групата .

А ето го и пълният текс на публикацията от 25 -ти Март 2015 г :

МЕГАСКАНДАЛНО!!! НОВИНА ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ !!!

Екипът на “Искам нов стадион за Варна” научи от свои сигурни източници, че на земите които ще се иска разрешение от “Химимпорт”АД да се продават вече е сключен договор да се строи хипермаркет “Кауфланд”. Дори са избрани и фирмите изпълнителки и са договорени сроковете за изпълнение!!! И това още преди Общинския съвет да е одобрил продажбата!!! Дали гласуването на Общинския съвет не е формалност?!? От това по-скандално – здраве му кажи!

……Явно ,че във Варна не можем да разчитаме на истински медии .Същите тези медии тогава се изреждаха да отричат публикацията , като обявяваха хората от групата и за провокатори .

Не можем да разчитаме на медии ,защото са малко ,защото са малки и защото са бедни .Обществена тайна е ,че почти всички тези медии се издържат от реклами на кандидат кметове и депутати преди избори и от фирми свързани с кметове и общински съветници .По този начин Варненци никога няма да разберат истината за управлението на града си ,както и това да се чуе гласът на гражданското общество .

Ние искаме да сложим край на това и именно за това е сайта varnahot.com . Това е сайта на Варненци,това е гласа  на гражданското общество  ! Това е трибуната за всеки който иска да сподели проблемите с които се среща ежедневно в нашият  град !

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook