КИТАЙСКА КОМПАНИЯ ИНВЕСТИРА В ПРИСТАНИЩЕ КОНСТАНЦА!

October 2nd, 2017 | by vencio1980
КИТАЙСКА КОМПАНИЯ ИНВЕСТИРА В ПРИСТАНИЩЕ КОНСТАНЦА!
горещи теми
0

Китайската компания CHEС (China Harbour Engineering Company), чиято дейност е свързана с мащабно строителство предимно в областта на инфраструктурата, и която проявяваше инвестиционен интерес към пристанище  Варна, ще инвестира в пристанище Констанца.

Ръководителят на маркетинговия отдел на CHEC Уанг Юнжонг,  беше във Варна преди около месец, за да разгледа пристанището ни. Намеренията на Китайската компания  бяха за  създаване на промишлена зона за износ на зърнени продукти и рязко увеличаване на капацитета на пристанище Варна.  Портних, след като се срещна с китайската делегация, направи силна реклама за това в профила си в facebook ……незнайно обаче за какво ?

Никой не разбра какво точно е постигнал Портних на тази си негова среща. В типичният си стил той и не даде никакви обяснения на хората ,които са го избрали, как точно е защитил интереса на Варна! Какво точно е договорил? За тази си реакция в социалната мрежи той получи ободрителното ”Браво кмете” и типичният овчи възторг на ”избраните му ” последователи.

Резултатите от работата на този ”КМЕТ” са видими! Китайските милиарди потичат към Румъния!

 

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook