Колко пъти ще проектират ремонта на Аспарухов мост?

August 30th, 2021 | by gino
Колко пъти ще проектират ремонта на Аспарухов мост?
градска инфраструктура
0

Годината е 2013. Кметът Портних е спечелил местните избори с 2000 гласа разлика и веднага започва гръмките обещания към варненци. Местните медии гръмват с новината, че най-накрая Аспарухов мост ще бъде ремонтиран, а Община Варна вече е заделила пари за проектиране на цялостния ремонт на моста. Как тези пари са били изхарчени и от кого историята мълчи, медиите – също.

През следващата 2014 година дейния кмет на Варна дава интервюта, в които отново заявява, че от общинския бюджет са заделени пари за проектиране на ремонт на Аспарухов мост. Никой не го попита какво е станало с парите за проект на ремонта от миналата година!

Годината вече е 2015 и местните варненски медии отново излизат с гръмки статии как община Варна финансира проектиране на цялостен ремонт на Аспарухов мост. Естествено след гръмките заглавия отново настъпва пълна тишина как са усвoени отпуснатите за проектиране средства. Няма информация и какво се е случило с парите за проект на ремонта на моста от 2013 и 2014 година.

След няколко години затишие и срамежливи полуобещания за ремонт идва 2021 година. Идва време отново да се усвоят поредните пари за проектиране на Аспарухов мост. Естествено новината е водеща в новините на местните медии и профила на кмета Портних, където е посрещната с поредната порция молоумни “Браво, кмете!”.

Ние от varnahot.com следим темата от повече от 7 години и питаме следното:

КОЛКО ПЪТИ ЩЕ ПРОЕКТИРАТ РЕМОНТА НА АСПАРУХОВ МОСТ?

dupka_asparuhov_most

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook