КОРУПЦИЯ В АДМИНИСТРАЦИЯТА НА ПОРТНИХ! ИМА АРЕСТУВАНИ !

August 21st, 2020 | by vencio1980
КОРУПЦИЯ В АДМИНИСТРАЦИЯТА НА ПОРТНИХ! ИМА АРЕСТУВАНИ !
горещи теми
0

Корупцията в администрацията на Портних явно е придобила космическа размери след като вчера е бил арестуван началникът на отдел “Строителен контрол” в дирекция “Управление на сигурността и контрол на обществения ред” във Варна Иван Луканов.Резултатите от неговата” работа” може да види всеки Варненец. Презастрояването в града вече е стигнало нетърпими размери.

Въпреки, че арестът е бил извършени още вчера, официална информация за това не е разпространена до момента нито от прокуратурата, нито от Областната дирекция на МВР във Варна.

В справката на съда обаче присъства и още едно има на задържан във връзка със същото досъдебно производство – Атанас Атанасов – Кеби. Той е бивш президент на футболния клуб “Спартак Варна”

Привличането на Атанасов и Луканов към съдебна отговорност е във връзка с друго досъдебно производство, по което в края на юли бяха задържани трима души – главният инспектор в отдел “Строителен контрол” Добри Добрев, Жечо Жечев и Момчил Биков. С решение на Варненския Окръжен съд първите двама бяха задържани под стража, а Борисов бе освободен срещу парична гаранция.

Тримата бяха обвинени в това, че са поискали сума от 15 хил. лв., за да не съборят частен имот под предлог, че е незаконен.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook