КРАСИВИ КАРТИНКИ ЗА БЪДЕЩЕТО НА СТАДИОН СПАРТАК ТУШИРАХА НАПРЕЖЕНИЕТО ОКОЛО РАЗРУШАВАНЕТО МУ!

March 19th, 2018 | by vencio1980
КРАСИВИ КАРТИНКИ ЗА БЪДЕЩЕТО НА СТАДИОН СПАРТАК ТУШИРАХА НАПРЕЖЕНИЕТО ОКОЛО РАЗРУШАВАНЕТО МУ!
градска инфраструктура
0

Само дни след като кметът на Варна Иван Портних и председателят на Общинския съвет Тодор Балабанов обещаха, че заради ремонта на бул. “Васил Левски” в града “нито една седалка няма да бъде бутната от трибуните” на стадион “Спартак”, това все пак се случи . Преди дни е започнало разрушаването не само на няколко реда седалки, а на цялата северна трибуна на съоръжението.

От фенклуба съвсем нормално реагираха и разпространиха следната декларация : “Във връзка със събарянето на трибуна “Север” на ст. “Спартак” искаме да изразим възмущението си от градската управа, която за пореден път подведе всички нас, уверявайки ни, че от трибуната няма да падне и една седалка. Такова уверение беше дадено първо от председателя на ОбС Варна Тодор Балабанов, а впоследствие и от кмета Иван Портних, както и от зам.-председателя на ОС Янко Станев”.

 

 

Според привържениците на професионалния футболен клуб “Спартак Варна” събарянето е станало по нареждане на главния архитект на Варна Виктор Бузев без да бъдат взети под внимание нуждите на футболния отбор и начините на лицензиране. “Едностранното решение да се прави избор АСФАЛТ или СПОРТ, поставено като ултиматум от главния архитект на града, напомня за едни далечни години преди 1990 г., когато власт имащите не зачитаха по никакъв начин мнението на гражданите”, се казва още в разпространената декларация

Днес редица медии заляха обществото във Варна с красиви картинки на стадион Спартак в бъдеще време. Типично в стила на местните управляващи, беше представен проект за реконструкция на стадиона и изграждане на допълнителна трибуна. Случайно или не, това става дни след като започна събарянето на гореспоменатата трибуна на стадион Спартак. Явно, усетили общественото напрежение, варненските управници веднага изпратиха няколко анимации с които да замажат очите на хората.

00715069

Припомняме ви, че преди няколко месеца правителството реши да отпусне 1 млн. лева от държавния бюджет за изграждане на нов терен, съблекални и трибуни на стадион “Спартак” във Варна. Явно парите са били ”държани” като козове , да бъдат използвани в точният момент и с цел избягване на излишни отрицателни обществени нагласи.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook